Оферти


 ЗА КРАЙНИ КЛИЕНТИ
отстъпки за крайни клиентиЗа поръчки над 150лв предлагаме
безплатна доставка!

До скоро се ширеше мнението че японските коли имат чудесни качества, но частите за тях са много скъпи. Балкан Партс промени дейтвителността с появата си на пазара и и предоставя най-изгодните оферти за България. Все повече хора се убеждават в практичността и удобствата да притежават японски автомобили.  За да облегчим грижите ви за автомобила решихме да направим отстъпки и за крайните потребители. За всяка поръчка над 150 лв при нас ще получите добра отстъпка. Не се колебайте, обадете ни се!


 ЗА ФЕН КЛУБОВЕ
Всички фен клубове на японски коли получават отстъпкаВсички фен клубове на японски коли
получават голяма отстъпка!

Балкан Партс приветства всички фенове на японските коли и техните клубове! Ние самите сме големи почитатели на японските автомобили и се чувстваме като неразделна част от това общество.

Независимо от кой фен-клуб сте – ще получите щедра отстъпка! Телефон 931 10 59  ви очаква. Позвънете или ни пишете. Интересувайте се и ще получите подробна информация.


 ЗА МАГАЗИНИ
големи отстъпки за зареждане на магазиниГолеми отстъпки за количества
при зареждане на магазините!

Независимо колко голям е вашият магазин, не се колебайте да ни се обадите! При всички положения ще получите отстъпка!

Звъннете още сега на телефон 931 10 59 и се поинтересувайте. Правим експресни доставки до всяка точка от страната с нашата отлично разработена мрежа. Очакваме ви!


 ЗА TAXI

Големи отстъпки за таксиметрови компанииОтстъпки в размер на 30%!!!

Някои от таксиметровите компании вече ни познават много добре. Реагираме светкавично и сме подготвени с достатъчни наличности от най-търсените части.

Ако все още не сте запознати с качеството и добрите цени в нашите магазини – непременно ни посетете за да се уверите сами. Сигурни сме че ще останете приятно изненадани.